jag klarar itne av detta

Jag byter till devote ännu en gång, greenhuman.devote.se

Butterfly

Noo, det är en fjäril i mitt rum. *dör* Har världens fjärilsfobi mot de dära röda/oranga fjärilar.
Dagen har varit sämst, för varmt och inga vänner är hemma. Två är i England, en i Linköping, en jobbar, en i Bosnien och en hemma på landet. Bonde! Flytta in!
Tänkte dra snabbt till jobbet idag och fråga när jag kommer få min lön, och dra upp till stan och köpa nya badshorts fast vill inte dit ensam. Corny kommer hem vid fyra någongång kanske drar upp dit då, ringer nog till chefen istället också..hihi pinsamt det kommer bli. Vågar inte ringa.
Sammanlagt har jag tjänat 1664:- på fyra dagar.. kommer jobba en gång till som jag vet men ja..vi får se om de ringer igen.
Eric Saaaaaaade i min kamera ^^

Orkat inte blogga.

Vädret har varit uppe på topp och jag har varit ute nästan varenda dag och jag har inte orkat blogga!
Men här är bilderna från idag! :)

"modellbilder"


Varför ska det vara annorlunda familj till familj?

Varför ska man ha storebröder när de bryr sig för mycket. När man inte får vara med sina vänner, när man inte får vara med kill vänner, klasskamrater. Varför ska man vara hemma klockan halv 10 på kvällen när man är 15 år. Tre år från myndig, man klarar sig utan familjen till minst 10. Vissa kan vara ute tills 11, vem får inte de räck upp en hand! Varför ska det vara annorlunda familj till familj? Det är orättvisa. Varför är det alltid att "kvinnor är svagast"  "Kvinnor kan inte skydda sig" "Män kan utnyttja kvinnor". Det kan vara "Män är svagast" för det finns män som är svagare än kvinnor, "Män kan inte skydda sig" det finns män som inte kanske inte har modet för att skydda sig, "Kvinnor kan utnyttja män" jo, det finns såna människor som både kan utnyttja på två sätt. Varför ska det vara så? Jag blir så arg! -Du är tjej och får inte vara ute så sent, jo men vi ses klockan 11 då min pojke. Vafan?
Orättvisa i högsta grad!
Nya skor

Man fick gratis cola light i små söta burk...

bild021 (MMS)

Man fick gratis cola light i små söta burkar på mq i kista. Gulliga:)


Vissa har passion för väskor och vissa för...

Vissa har passion för väskor och vissa för skor, jag har för hattar.


Tjena, jag har dissat datan lite och varit...

Tjena, jag har dissat datan lite och varit ute istället med karolina och cornelia. Mobilen har varit mycket till hands men det är drygt att skriva på denna mobil eftersom jag har min gamla. Nu äter jag nå sorts taco grej klockan 20 över midnatt men jag är så himla hungrig :) godnatt


Hey alla kära barn. Just nu ligger jag på ...

Hey alla kära barn. Just nu ligger jag på "stranden" med karro och steker. Varför måste det blåsa? Puss


Dilemma

Varför måste mobilköp vara så himla svårt? Mina mobil är sönder och det är säkert batteriet som strular därför måste jag köpa ett nytt batteri och kolla om den funkar eller köpa en ny mobil för om det inte är batteriet så har jag då köpt batteriet i onödan. Tänkte då köpa en ny mobil, en sån som jag hade förrut eftersom att jag verkligen älskar den mobilen, eller så köper en annan som jag älskar ännu mer men den är dock ganska dyr.
Vilken tycker du?

"Den som jag vill ha" ca 2,500

eller.."Den som jag hade förrut" ca 1.999

The day so far.

Badade nyss i poolen efter att ha kommit hem från donken med Karro. Några andra ville följa med så vi käka där med de. De stack efter 5 min eftersom att de blev klara ganska snabbt. Jag och karro käka MCflurry och sen drog vi till godisgallerian och sedan till skokanonen. Jag vet vad jag ska ha för skor i höst! OHYEAH! MILITÄR I HÖST SO ME!!
Sitter i min rosa badrock omg, så kimiahh style...NOT! Jag är nog mest grön lr svart ;)

Snart är det dags för mig att börja åk...

Snart är det dags för mig att börja åka skate & longboard, vilket av de är bäst? Hm. Måste dock köpa en long, men jag håller mig till skate medans jag inte har nån long. Mobilblogg, godnatt:)


ny header likamed ful och snabbis

okej, det fick bli en snabb och ful header. Jag kommer fixa den men då behöver jag photoshop och just nu hittar jag inte min skiva men jag ska nog hitta den!

Okej, jag ångra mig. Ikväll orkar jag inte...

Okej, jag ångra mig. Ikväll orkar jag inte göra design men ja, kanske senare:)


Hur hela kvällen spenderas.

Nu kommer jag sitta framför datan hela kvällen och göra en bra design till bloggen. Hoppas på de bästa, peace out.

Spelade Fifa

Heeej allihopa! Sitter här med Corny och ska gå och byta byxor.
Tillbaks! Från Baggy till Slim, skönt! Jag och corny har spelat Guitar hero och FIFA! Eller ja, fifa street som är tusen gånger enklare än vanlig fifa. Jag fattar nada när jag och pappa satt och spela förrut, verkligen hur svårt som helst!
Jag ska snart platta luggen & borsta tänder för sedan ska vi gå och spela fotboll, vi blev lite fotbolls sugna eftersom vi spela fifa :)

Jag måste börja träna igen, imorgon går träningskortet ut..buhu! :'( Ska ändå svika mitt & beas pensionär gym och börja på ungdoms stället aka A3. Ska nu sätta på bra musik och börja fixa mig lite granna, hörs!

Bild från Tallink.

Make up:

Ögonskugga-mörk isadora.
Solpuder-HM
Läppstift- Rosa Chanel
Kajal-Random från kicks
Mascara- Isadora


Poolen är min.

Hallå, vafan har hänt med er? Inga kommentarer? På Devote hade man minst 15 läsare per dag ju! Kan dock bero på att man kan se däruppe vilka osm har bloggat men ändå.
Idag vaknade jag vid 12, var så himla trött. Har varit ute på altanen hela dagen typ och badat & solat. Jag har fått världens solbränna, yeeaah. Jobbade inte idag, gud vad skönt. Hade kvar huvudvärken idag med men inte lika mycket. Jag ska snart duscha och sen kommer Corny & Karro hit och vi ska ha p& kanske bada. :)

Gatufestival 2010


Welcome back for me!

Åh, nu är jag tillbaka och bloggar här! Har förrut bloggat blogspot och Devote men kände att det inte var bra så jag är tillbaka. Egentligen har jag inte alls lust att blogga på sommarn men nu får det bli såhär. Jag skippa jobbet eftersom att jag hade världens huvudvärk och jag har de fortfarande dockl inte lika mycket. Var även lite spyfärdig imorse när jag vakna. Men jag tycker att jag borde ta ett break från jobbet, jag stressar och kan inte få sömn på kvällarna. Sover bara några timmar.

Idag var det så himla varmt och det kommer bli lika varmt imorgon så bestämde oss att köpa en pool. Den gick på 2,6k. Cirka 12000 liter från Ö&B. Då är det bara tills den blir full, just nu har den blivit full till halvvägs så imorgon kan vi nog bada och få frost skador eftersom att det typ är 5 grader..just nu.
Om min chef vill att jag ska jobba imorgon, blir det ett nej! Ha de bra och välkomna till bloggen. :)!
Slänger en bild på mig och K/Calle från Eric Saades band, snygging!

RSS 2.0